Oleg Gross ikka paneb: firmapeole on esinema kutsutud Ottawan, Haddaway ja Kate Ryan

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Oleg Grossile (pildil) kuuluva OG Elektra seni viimane uusaastapidu toimus kolm aastat tagasi, seejärel tuli pandeemia tõttu kaks pidu ära jätta.
Oleg Grossile (pildil) kuuluva OG Elektra seni viimane uusaastapidu toimus kolm aastat tagasi, seejärel tuli pandeemia tõttu kaks pidu ära jätta. Foto: Vladislav Musakko

Pärast pandeemiast tingitud paariaastast pausi korraldab OG Elektra taas oma töötajatele ja koostööpartneritele suure firmapeo, kus esinejatena astuvad üles 1990-ndate diskostaarid Ottawan ja Haddaway, alates sajandivahetusest kuulsust koguma hakanud belglanna Kate Ryan ning Eesti ansamblid Shanon ja 5Miinust ning HUNT.

Pidu toimub Rakvere spordihallis järgmisel nädalavahetusel, külalisi on oodata 3000 ringis. Ettevõtte töötajad on peole kutsutud koos abikaasade-elukaaslastega.

"Kaks aastat jäi pandeemia tõttu vahele," rääkis OG Elektra omanik Oleg Gross. "See on uueaastapidu ja tänuüritus nii omadele töötajatele kui ka koostööpartneritele. Aastavahetusel on kõigil palju tegemist, sestap pidutseme firmaga pisut hiljem, kui on juba rahulikum aeg."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles