Tarva korvpallimeeskonda ootavad suured muutused, tegevjuhina hakkab uuest hooajast tööle Tanel Suslov (2)

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Siin on mehed veel vanades rollides: Tanel Suslov (vasakul) oli pikka aega kohtunik, Reinar Hallik kandis mängijakarjääri jooksul mitu aastat ka Tarva särki. Nüüd hakkavad mehed Tarvast vedama.
Siin on mehed veel vanades rollides: Tanel Suslov (vasakul) oli pikka aega kohtunik, Reinar Hallik kandis mängijakarjääri jooksul mitu aastat ka Tarva särki. Nüüd hakkavad mehed Tarvast vedama. Foto: Arvet Mägi

Uuest hooajast on korvpalli-Tarva tegevust korraldamas teised mehed. Asjaga seotud organisatsioonid edastasid selle kohta ka oma, allpool avaldatud teadaande.

MTÜ Minu Tarvas ja MTÜ Viru Bull annavad ühisavalduses teada, et alates 2023/2024. hooajast astub kõrvale korvpalli meistriliigaklubi BC Tarvas senine juht Arnu Lippasaar. Juhtimise ja klubi edasise arendamise võtab üle MTÜ Minu Tarvas koostöös Reinar Halliku korvpallikooliga. 

MTÜ Minu Tarvas juht Mart Riga, kellest saab uuest korvpallihooajast korvpalliklubi Tarvas omanik, avas Virumaa Teatajale veidi tulevikuplaane. Riga sõnul on tema senine tegevus olnud aastaid investeeringutega tegelemine ning nende haldamine Eestis ja ka piiri taga. Riga ütles, et ei pea ennast nii võimekaks, et kõike üksinda korraldada, seetõttu on plaanis klubi majandamiseks luua korralikult toimiv taustsüsteem kuni viiest inimesest. Tegevjuhina hakkab tegutsema korvpalliringkondades tuntud Tanel Suslov.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles