Eeloleva nädala ilm muudab liiklusolud raskeks

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Liiklusolud muutuvad taas raskeks.
Liiklusolud muutuvad taas raskeks. Foto: Arvo Meeks

Madalrõhkkondade toel keerlevad eeloleval nädalal õhutemperatuurid nullkraadi ümber, sellele lisaks raskendavad teeolusid lumi, tuisk ja vihm. 

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega ilm. Vastu hommikut jõuab Põhja-Eestisse sajuala ning laieneb aeglaselt lõuna-kagu suunas. Sajab lund ja paiguti tuiskab, saartel ja rannikul tuleb sekka ka lörtsi ning vihma ning varitseb jäiteoht. Puhub edelatuul 3-8, puhanguti 11, saartel ja rannikul 7-12, puhanguti kuni 17 m/s. Külma on 2-7 kraadi, saartel ja läänerannikul jääb õhutemperatuur -2 ja +2 kraadi vahele. Liiklusolud on keerulised. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja kohati tuiskab. Saartel ja rannikul tuleb sekka ka lörtsi ning vihma ning jäiteoht püsib. Pärastlõunal loode poolt alates sadu järk-järgult lakkab. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, puhanguti 13, saartel ja rannikul kuni 17 m/s. Õhtul tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on Kesk- ja Ida-Eestis 0 kuni -2, Lääne-Eestis tuleb 1-3 kraadi sooja. Liiklusolud on keerulised.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Saartel ja rannikul sajab kohati vähest vihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-8, puhanguti 11, saartel ja rannikul kuni 15 m/s. Õhutemperatuur jääb -2 ja +1 kraadi vahele, Lääne-Eestis tuleb kohati kuni 3 kraadi sooja. Komapäeva päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma, sekka võib tulla ka lörtsi. Puhub edela-ja läänetuul 5-10, puhanguti 13, saartel ja rannikul kuni 17 m/s. Sooja tuleb 2-5 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles