Tapa vald võib müüa mitu olulist ettevõtet

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Tapa valla spordikeskuse Tamsalu spordikompleksi ujulaosa. Kaalutakse nii selle rentimist, mahamüümist kui ka kinnipanekut.
Tapa valla spordikeskuse Tamsalu spordikompleksi ujulaosa. Kaalutakse nii selle rentimist, mahamüümist kui ka kinnipanekut. Foto: Arvet Mägi

Eelarvepuudujääk on Tapa valla taas pannud lahendusi otsima omandi müügist. Kaalutakse soojaettevõtte Tamsalu Kalor müüki, Tapa valla spordikeskuse müüki ja dividendide väljavõtmist Tapa Veest.

10. jaanuaril Tapa valla kultuuri- ja spordikomisjoni koosolekul arutati valla käesoleva aasta eelarve kinnitamise eelnõu. Ükski kohal viibinud komisjoni liikmetest eelnõu ei toetanud, isegi mitte võimukoalitsiooni poolelt, sest valla eelarvepuudujääk on tavatult suur.

“Koosolek oli tegelikult läbi juba, kui tuli see mõte lauale, et kas Tapa Veest saab võtta välja dividende, ja kui, siis millistel tingimustel,” meenutas Skype’i teel koosolekul osalenud reformierakondlane Reigo Tamm. Varemalt olid tema kõrvu jõudnud jutud plaanist müüa Tapa Veele kuuluv Tapa linna keskküttetorustik N.R. Energyle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles