Nädala teises pooles tuleb nii pakast kui ka plusskraade (1)

Copy
Pakane muudab teeolud raskemaks.
Pakane muudab teeolud raskemaks. Foto: Dmitri Kotjuh

Ilmateenistus lubab lähipäevadeks nii pakast kui ka väheseid plusskraade. 

Reede öösel pilvisus hõreneb. Öö hakul sajab kohati lund ja lörtsi. Puhub põhjakaare tuul 3–9, öö hakul saartel puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur langeb vahemikku –3 kuni –9 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni 0 kraadi. Teed muutuvad libedaks. Päeval on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub põhjast läänekaarde ja puhub 2–7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni –4, saartel –1 kuni +1 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega sajuta ilm. Edela- ja lõunatuul tugevneb 4–10, hommikul saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –3 kuni –9 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal jõuab Loode-Eestisse lume- ja lörtsisadu, mis laieneb edasi kagu suunas, ühtlasi tuiskab. Õhtul tuleb saartel ka vihma ja on jäiteoht. Puhub edela- ja lõunatuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 15–18 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni –6 kraadi, Lääne-Eestis tõuseb vahemikku 0 kuni +2 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, lääne pool ka vihma, on jäiteoht, pärast keskööd sadu hõreneb. Puhub edela- ja läänetuul 5–10, öö hakul rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Öö hakul on õhutemperatuur vahemikus –1 kuni –6 kraadi, Lääne-Eestis 0 kuni +2 kraadi ning hommikuks temperatuur tõuseb. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Puhub edelatuul 5–10, õhtupoolikul saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +3 kraadi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles