OG Elektra firmapeo pealt kokku ei hoitud

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
OG Elektra uusaastapeole oli kutsutud pea 3000 inimest.
OG Elektra uusaastapeole oli kutsutud pea 3000 inimest. Foto: Ain Liiva

OG Elektra uusaastapeo suurejoonelisusest andsid taamalt märku Rakveres Kastani puiesteele pargitud autokolonnid, mis hõivasid tänava mõlemad sõiduteeääred. Spordihoone uksed avati pea 3000 külalisele õhtul kella seitsmest ja peole tõmmati joon alla alles kolme paiku öösel.

Spordisaali ruumidesse mahtusid 3000 inimest suurema vaevata ja kõrv tabas õhust meeldiva sumina, mis õhtu jooksul enam kordagi ei vaibunud. 5Miinuse esinemise ajal võis pilk peale jääda tulekustutiga ringi jooksvale korraldusmeeskonna liikmele – jäi mulje, et artistid on laval tembutamisega liiale läinud. Saundlandi heli-, valgus- ja lavatehnik Ragnar Laurits ütles lühidalt, et muretsemiseks polnud põhjust, sest kõik oli kontrolli all. “Kes varem 5Miinuse kontserdil pole käinud, ei pruugi aru saada, mis laval täpselt toimub, sest kasutame palju erinevaid vahendeid,” sõnas Laurits.

Suurelt ettevõtmise tunnuseks võib lugeda seda, et ei söögile ega joogile polnud kvoote seatud ja kõike võis tarvitada täpselt nii palju, kui kulus. Janu sai kustutada vee ja mahla ning kergete alkohoolsete jookidega ning rüüpevaliku üle ei paistnud nurisevat keegi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles