Kirke Laht: ettevõtluses on kõik õpitav

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Kirke Lahe hinnangul peab kasumlik ettevõte olema avatud, jätkusuutlik, läbipaistev ja oma tegevuses hooliv.
Kirke Lahe hinnangul peab kasumlik ettevõte olema avatud, jätkusuutlik, läbipaistev ja oma tegevuses hooliv. Foto: Erakogu

Lääne-Virumaa juurtega Kirke Laht on õppinud õigusteadust ja ärikorraldust. Oma esimese ettevõtte, mis tegeles toidu jaekaubandusega, lõi ta kümme aastat tagasi. Aja jooksul on ta oma teadmisi avardanud mitmel koolitusel, eelmisest aastast pakub ta aga ise ärinõustamist.

Praegu õpib Kirke Laht samal ajal kahes koolis: koolituskeskuses EBS Executive Education on käimas ESG*-juhi arenguprogramm, samuti läbib ta nahkaksessuaaride kollektsiooni loomise kursust Eesti kunstiakadeemias. Koos sõbranna Eger Karusega lõi ta mullu oktoobris Vibrant Estonia OÜ, mis pakub nõustamist neile, kel kogemusi vähem. Naised ise nimetavad Vibrant Estoniat südamega ettevõtluse teejuhiks, mille põhiväärtuseks on avatud, jätkusuutlik, läbipaistev ning oma tegevuses hooliv ettevõtlus.

*ESG (environmental, social and governance) – juhtimine keskendub keskkonnateadlikele ja sotsiaalselt vastutustundlikele valitsemis- ja juhtimistavadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles