Lux Expressi bussijuhil tuli noaga vehkivale purjus reisijale kutsuda politsei

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Möödasõitjad nägid teisipäeval Viitnal vaatepilti, kus tee ääres seisvat Lux Expressi liinibussi ümbritses mitu politseiautot.
Möödasõitjad nägid teisipäeval Viitnal vaatepilti, kus tee ääres seisvat Lux Expressi liinibussi ümbritses mitu politseiautot. Foto: Lugeja foto

Teisipäeval kella 13 paiku sai politsei kurjakuulutava sisuga väljakutse: Lääne-Virumaal Viitnal on hädapeatunud Tallinna poole teel olnud Lux Expressi liinibuss, sest üks purjus reisija vehib noaga ja ähvardab teisi reisijaid.

Mitu sündmuskohale kihutanud politseinike meeskonda võtsid noakangelase, 56-aastase mehe, kinni. Keegi intsidendis viga ei saanud – oma roll oli selles ka bussijuhi resoluutsel tegutsemisel.

Lux Expressi Eesti ärijuht Ingmar Roos rääkis bussijuhi sõnadele tuginedes, et juba Rakveres oli agressiivse reisijaga olnud pahandus. "Tegemist oli alkoholijoobes reisijaga, kellel tekkisid erimeelsused tema lähedal istunud reisijatega," vahendas Roos. "Rakvere bussijaamas käis juht teda korrale kutsumas ning mees lubas kaasreisijaid rohkem mitte häirida. Möödus aga kümmekond minutit, kui reisijad tulid bussijuhile ütlema, et nüüd on see mees muutunud agressiivseks ning noa välja võtnud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles