Mullu märtsis rongiga kokku põrganud veoki Väike-Maarjast pärit juht polnud õnnetuses otseselt süüdi

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rongiga kokku põrganud veok kuulus Väike-Maarja firmale Reinpaul. Juurdluse käigus selgus, et fooris ei põlenud punased tuled ning nähtavus ülesõidul oli halb.
Rongiga kokku põrganud veok kuulus Väike-Maarja firmale Reinpaul. Juurdluse käigus selgus, et fooris ei põlenud punased tuled ning nähtavus ülesõidul oli halb. Foto: Sille Annuk

Ohutusjuurdluse keskus (OJK) avaldas aruande mullu 11. märtsil Tartumaal Ropka raudteeülesõidukohas juhtunud avarii kohta, kus põrkasid kokku veok ja reisirong. Aruandest selgub, et õnnetuse ajal ei põlenud ülesõidu foorides punane tuli ning nähtavus raudteele oli halb, kirjutab Tartu Postimees.

Lõuna-Eestis õnnetusse sattunud poolhaagisega veok kuulus Väike-Maarja firmale OÜ Reinpaul. "Juhile pole küll varasemast mingeid etteheiteid – korralik mees, auto alati puhas ja korras," iseloomustas Reinpauli tegevdirektor Paul Tiisler oma alluvat mullu märtsis Virumaa Teatajas ilmunud uudisloos.

Sõiduki ja rongi kokkupõrke tagajärjed on tavaliselt rasked. Mullu märtsis juhtunud avariid võib tinglikult nimetada aga õnnelikuks õnnetuseks, sest hukkunuid ei olnud, kirjutab Tartu Postimees. Rongis sai raskemalt viga kaks ja kergemaid vigastusi kuus sõitjat. Autojuht pääses ehmatusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles