Väikeste klubide korvpallikarika võitis Rakvere

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakvere Spordikool/Tarvas koos treener Tõnis Putkoga.
Rakvere Spordikool/Tarvas koos treener Tõnis Putkoga. Foto: Väikeste Klubide Karikas

Jõhvis toimus karikaturniir väikestele korvpalliklubidele. 2012. ja 2013. aastal sündinud poiste seas osutus võitjaks Rakvere Spordikool/Tarvas.

Veerandfinaalis alistati Pärnu ja poolfinaalis Kohila tiim, põnevas finaalmängus Rapla KK-ga vormistati võit lisaajal tulemusega 46:35.

Normaalaja lõpul vilistas kohtunik Rakverele vea ning Rapla sai viigiseisus visata kaks vabaviset. Kuna kumbki ei tabanud, oli poistel taas võimalus väljakul oma paremaid külgi näidata. Rakverlased lisaajal enam raplakatele mingit võimalust ei andnud: Rapla tiim ei visanud lisaajal ühtegi punkti.

Lisaks karikale ja kuldsetele medalitele jagati rakverlastele teisigi tunnustusi. Meeskonna parimaks mängijaks valiti Kaur Heinaru, all stars‘i võistkonda valiti Oskar Raam ja Magnus Oja ning kogu turniiri parimaks mängijaks nimetati Aleksander Balõtsev.

Poiste treener Tõnis Putko tõdes, et tiim oli tubli, kuigi üle poole poistest olid nooremad. "Poisid andsid südika mängu," kõneles Putko ja avaldas kiitust lastevanematele, kes olid sõitnud Jõhvi kaasa elama. "See melu oli lastele kõva elamus. See ja medal annavad lastele indu ja tahtmist trenni teha," märkis Putko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles