Lääne-Virumaa noortekogu korraldab valimisdebati

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Virumaa Teataja valimisdebatt toimus 7. veebruaril Rakvere Teatrikinos.
Virumaa Teataja valimisdebatt toimus 7. veebruaril Rakvere Teatrikinos. Foto: Marianne Loorents

Lääne-Virumaa noortekogu leiab, et esimest korda valima minejatel on tihti keeruline valimisprogrammides orienteeruda. Seepärast korraldab noortekogu seisukohtade tutvustamiseks ja küsimustele vastamiseks debati, kuhu on kutsutud esindajad kõikidest riigikokku kandideerivatest erakondadest.

Lääne-Virumaa noortekogu korraldab 16. veebruaril valimisdebati riigikokku kandideerivate erakondade esindajatega. Hotellis Wesenbergh toimuval arutelul osalemisest on teada andnud Katrin Kuusemäe (reformierakond), Valdo Helmelaid (EKRE), Tuula Raidna (Eestimaa Rohelised). Ülejäänud osalejad on veel selgitamisel.

Lääne-Virumaa noortekogu sekretär Eliis Mätas ütles, et suures valimiskeerises on eelkõige esmakordselt valima minevatel noortel tihti keeruline erinevates valimisprogrammides orienteeruda. "Usume, et debatt annab noortele võimaluse kuulda ning uurida erakondade esindajatelt nende maailmavaatelisi seisukohti. See omakorda annab võimaluse märtsi alguses toimuvatel valimistel tunda ennast kindlalt ning teha põhjalikult kalkuleeritud otsus just enda vaadete ning uskumuste põhjal," rääkis Mätas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles