Turismimessil "Tourest 2023" saab kaeda ka Lääne-Virumaad

Copy
Rakveret esindavas boksis seisab ka linna Keskväljakult tuttav Pärdi jalgratas. Kuniks vanameistrit sadulas polnud, võttis koha üle Mullistuudio perenaine Maie Urbas.
Rakveret esindavas boksis seisab ka linna Keskväljakult tuttav Pärdi jalgratas. Kuniks vanameistrit sadulas polnud, võttis koha üle Mullistuudio perenaine Maie Urbas. Foto: Eve Alte

Neljapäevast laupäevani kestab Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses rahvusvaheline turismimess "Tourest 2023". Seal tutvustavad end ka Rakvere linn ning mitu maakonna ettevõtet ja kultuuriasutust.

Rakvere linnast ja Lääne-Virumaalt laiemalt on "Tourest 2023" osavõtjateks sihtasutus Virumaa Muuseumid, Rakvere teater, Pätsi Sahver, Mullistuudio, Würtspagar, Raadiko talu, Mäehansu talu, Rakvere lihatööstus, Arsmel, Rakvere ametikool, Viru Käsitöö Salong, Rakvere spordikeskus ja Rakvere kultuurikeskus. Oma boksiga on messil väljas ka Aqva spaa, Vihula mõis ja teisedki Lääne-Virumaa turismiettevõtjad.

Rakvere linn on oma boksi kujunduses võtnud šnitti Rakvere Keskväljakust – olemas on nii tuttav puskkaevukuppel kui ka Arvo Pärdi jalgratas. Ainult Pärt ise on ratta seljast maha astunud, ilmselt uudistab vahelduseks mõnes teises boksis, sest tegevust messil jätkub. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles