Eeloleva nädala esimene pool tuleb sajuta

Copy
Talvine vaade.
Talvine vaade. Foto: Dmitri Kotjuh

Järgmise nädala esimene pool toob vahelduva eduga päikest ja paiguti ka tugevat tuult, õhutemperatuurid kõiguvad puhuti krõbedate miinuskraadide ja mõnede soojakraadide vahet, märkimisväärset vihma-, lörtsi- ega lumesadu oodata ei ole.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Kohati võib olla udu. Puhub edela- ja läänetuul, saartel hommikul ka loodetuul 5–11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on –1 kuni +3 kraadi. Esmaspäeva päeval on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub läände ja loodesse, puhudes 5–12, puhanguti 15, rannikul kuni 18 m/s. Sooja on 2–6 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 5–12, rannikul puhanguti kuni 16 m/s. Pärast keskööd tuul järk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur jääb –3 ja +2 kraadi vahele. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 3–9 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Õhtupoolikul läheb mõnevõrra külmemaks.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Külma on 3–9, kohati kuni 12 kraadi. Saarte rannikul jääb õhutemperatuur nullkraadi ümbrusse. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur on –3 kuni +3 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles