Vabatahtlikud seltsilised käisid suvepealinnas inspiratsioonipäeval

Merly Raudla
Copy
Lääne-Virumaa vabatahtlikud seltsilised Irina, Meeli, Niina ja Piret jagavad tulevikuvisiooni koostamiseks lauda Saaremaa seltsilistega (äärmised lauas).
 
Lääne-Virumaa vabatahtlikud seltsilised Irina, Meeli, Niina ja Piret jagavad tulevikuvisiooni koostamiseks lauda Saaremaa seltsilistega (äärmised lauas).  Foto: Katrin Nõlvak

Laupäeval, 11. veebruaril käis Lääne-Virumaa vabatahtlike seltsiliste koordinaator Katrin Nõlvak koos nelja seltsilisega Pärnus üleeestilisel inspiratsioonipäeval. Esimest korda toimunud üritusel jagati kogemusi ja pakuti välja ideid.

Pärnusse olid kokku tulnud 130 sotsiaalvaldkonda panustavat vabatahtlikku üle Eesti. Positiivselt laetud päeva juhtis Urmas Vaino, kes on ise vabatahtlik konfliktivahendaja. "Kui lähen tema [konflikti osalise] juurde tagasi, siis näen, et asjad on arenenud edasi," ütles Vaino vabatahtlikele, kes mingil hetkel tajuvad, et läheb raskeks.

Oma eduelamustest, läbipõlemisohust ja seltsilise kutsumuse leidmisest rääkisid inspiratsioonipäeval "elavad raamatud" ehk seltsilised, jagades väiksemates gruppides oma kogemusi. Vabatahtliku liikumise tulevikuplaane visualiseeriti meeleolukate piltsõnumitega ja otsiti ideid nende teostamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles