Estonian Cell pälvis suure tunnustuse jätkusuutlikkuse vallas

Merly Raudla
Copy
AS Estonian Cell.
AS Estonian Cell. Foto: Marianne Loorents

Maailma suurim ettevõtete jätkusuutlikkuse hindamise platvorm Ecovadis tunnustas Estonian Celli püüdlusi jätkusuutlikkuse vallas kuldmedaliga. 

Ecovadis on maailma suurim ja usaldusväärseim ettevõtete jätkusuutlikkuse hindamise platvorm, mida kasutavad ka paljud puitmassi- ja paberitootmise valdkonna suurimad tootjad üle kogu maailma. Platvormi eesmärk on anda liitunud ettevõtete jätkusuutlikkuse programmidele erapooletu hinnang ning võimaldada seda hinnangut jagada ka enda klientide ja koostööpartneritega. "Rahvusvahelistel klientidel oli meie suhtes ootus üleval, et saaksime Ecovadiselt hinnangu. See oli ka üks põhjuseid, miks asusime nende väga põhjalikku ja detailset küsimustikku täitma," ütles Estonian Celli juhatuse liige Rain Pärn.

Sisestatud tõendusmaterjali ja dokumentatsiooni alusel andis Ecovadis Estonian Celli jätkusuutlikkuse poliitikale kuldtaseme reitingu. Selle põhjal asetub Estonian Cell top‘i 10 protsendi ettevõtete sekka puitmassi- ja paberitootmise valdkonnas ja top‘i 3 protsendi hulka kõikide Ecovadise hinnatud ettevõtete seas.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles