Ise elame, loome ja vastutame

, suur rahvakultuuri austaja
Copy
Sirli Vahula.
Sirli Vahula. Foto: Erakogu

MTÜ Roela Kodukant võib õnnest õhetada ja rõõmust rõkata, sest äriplaan teenuste käivitamiseks sai SA KÜSK vabaühenduste arenguhüppe põhivoorus rohelise tule. Nüüd saab vastu astuda uutele väljakutsetele ning asuda veel aktiivsemalt tegutsema. On, mida oodata! Ise elame, loome ja vastutame.

Arenguhüppe põhivoorule eelnes ettevalmistav periood “Mõttetalgud”, kus kõik soovijad said arengukava koostamise protsessis kaasa lüüa. Meeskond oli üsna suur ja mitmekesine. Iga osaline sai tegeleda just selle projekti osaga, mis teda kõnetas. Meie kogukonnas on palju erinevate teadmiste ja oskustega inimesi ning neid rakendades saime kokku ühe hea ja sisuka ning ambitsioonika arengukava, mis on meie tegevuste aluseks edaspidi. Suur tänu kõikidele, kes olid nõus jagama oma kogemusi, mõtteid ja oskusi!

“Mõttetalgute” projekti märksõnadeks kujunesid piirkonna ja kogukonna mitmekülgne areng ja meie endi panus sellesse. Lõppeesmärgiks oli koondada piirkonna inimeste mõtted, visioon ja ambitsioon üheks sidusaks arengukavaks. Protsessis osales 35 inimest. Moodustati aktiivgrupp, kes kaasas inimesi organisatsiooni olulisematest sihtrühmadest ja korraldas arvamus-tagasisideküsitlusi. Kaasatud olid nii külakogukondade esindajad kui ka lihtsalt piirkonna aktiivsed elanikud. Arengukava koostamist juhtis konsultant Rait Talvik. Neli kuud koosolekuid, kirjatükke, arvutusi, nõuandeid, uurimist, tähelepanekuid, käimisi ja külastusi ning magamata öötunde, kuid lõpp hea, kõik hea. Arengukava sai valmis ja on kõigile soovijatele tutvumiseks kättesaadav veebilehel roela.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles