Rakveres Berliini Trahteris läksid kaks klienti päise päeva ajal omavahel kaklema

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakvere kesklinnas asuv Berliini Trahter on õdus söögikoht, kus löömingu toimumine oli väga ootamatu.
Rakvere kesklinnas asuv Berliini Trahter on õdus söögikoht, kus löömingu toimumine oli väga ootamatu. Foto: Vladislav Musakko

Kahele Rakvere Berliini Trahteri kliendile lõppes tänane lõunasöök korraliku kaklusega. Mõlemad mehed olid pealtnägijate sõnul kained, kuid ilmselt vajasid klaarimist vanad arved, mida tehes võeti appi nii rusikad kui ka jalad.

"Algas see jant kahe mehe üksteise peale karjumise ja sõimlemisega," rääkis sündmust pealt näinud lõunastaja Virumaa Teatajale. "Üks meestest tundus suhtlevat vene, teine eesti keeles. Teenindajaneiud olid väga tublid, läksid vahele ja neil õnnestus mehed maha rahustada."

Aga sellega tüli ei lõppenud. Vene keelt kõnelenud mehega kaasas olnud naisterahvas, kellel neist kolmest oli ainsana laual pokaal veini, soovis lahkuda ja tema saatja läks arvet tasuma. "Vein ja supp jäigi neil lauale. Naine jõudis juba välja minna, enne kui tõsiseks lööminguks läks," kõneles pealtnägija. "Vene mees tasus kassas arve ja asutas samuti minekule, kuid tal tekkis uuesti sõnelus. Sel korral võeti juba rusikad ja jalad appi. Ikka väga vihaselt anti – sellist kaklust ei näe naljalt ööklubiski, mis siis lõunasöögi ajast rääkida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles