Näitleja Märten Matsu sai endale prillid

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Näitleja Märten Matsu sai endale prillid ja lubab kõigil ennast prillipapaks kutsuda.
Näitleja Märten Matsu sai endale prillid ja lubab kõigil ennast prillipapaks kutsuda. Foto: Märten Matsu

"Vabandan kõigi ees, keda olen kunagi prillipapaks hüüdnud. Nüüd saate tagasi teha," kirjutab Rakvere teatri näitleja Märten Matsu oma Instagrami story's ning jagab pilti enda uuest olekust.

"Tõepoolest, need on minu elu kõige esimesed prillid. Ka läätsesid pole varem olnud," tunnistas Matsu, kes on alati näinud ülihästi. "Ma olen terve elu nii endale kui teistele kinnitanud, et ma näen nagu loom. Aga mingil hetkel panin tähele, et silmad hakkavad kuidagi kiiresti väsima. Mingid asjad olid selgemad, kui natukene kissitasin," rääkis näitleja. Esialgu ei tahtnud ta nägemise kehvemaks muutumist endale tunnistada, siiski pani Matsu kirja aja optometristi juurde. Uuringutele läks ta mõttega, et silmad on lihtsalt kuivad ja ilmselt kirjutatakse välja mingid silmatilgad. Lõpptulemus näitas siiski, et vaja on prille.

Matsu tunnistas, et ei olnud selliseks diagnoosiks üldse valmis. "Küsiti kohe, et kas vaatame siin poes äkki kohe prille. Mina šokiseisus olin nõus ja ütlesin, et vaatame-vaatame, aga ma ei ole kindel, kas kohe ostan." Prillid valis ta välja kahe minutiga, et kiiresti poest minema saada. "Muidu jumal teab, mida veel diagnoositakse. Aga tänaseks olen ma olukorraga juba leppinud ja isegi rõõmsam, et silmavaade natuke selgem on."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles