Tapa valla spordikeskuse direktoriks saab laskesuusataja

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Kristjan Nurmsalu eelmise aasta detsembris Otepääl, kus ta võistles noorte, juunioride ja veteranide Eesti meistrivõistlustel laskesuusatamises harrastajate klassis.
Kristjan Nurmsalu eelmise aasta detsembris Otepääl, kus ta võistles noorte, juunioride ja veteranide Eesti meistrivõistlustel laskesuusatamises harrastajate klassis. Foto: Ergo Kukk

Tapa valla spordikeskuse direktoriks kandideeris 11 huvilist, kellest viis kutsuti vestlusvooru. Komisjon tegi otsuse, et ihaldatud ameti saab 33-aastane Kristjan Nurmsalu, kes on harrastanud nii laskesuusatamist kui ka korvpalli.

"Kõik need viis inimest, kes me välja kutsusime, olid ju väga head kandidaadid ja igaüks neist kõlbaks meile spordikeskuse direktoriks," ütles Tapa vallavolikogu esimees Alari Kirt.

Kristjan Nurmsalu käis vestlusvoorus kandidaatidest kõige viimasena ehk neljapäeva pärastlõunal. "Peale vestluse lõppu me komisjonis vestlesime omavahel ja leppisime kokku, et reedel hommikul kella kümneks anname vastused. Vaekauss kaldus ikka meie oma inimese peale. Selgus, et komisjoni liikmetest kõik pooldavad Nurmsalu," lisas Kirt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles