Läänevirulastest terviseedendajad saavad riikliku tunnustuse

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Eelmise aasta septembris toimus Lääne-Virumaa jooksusarja kümnes etapp ja seda Porkuni järvede ümber.
Eelmise aasta septembris toimus Lääne-Virumaa jooksusarja kümnes etapp ja seda Porkuni järvede ümber. Foto: Marianne Loorents

20. veebruaril tunnustatakse Tallinnas Maarjamäe lossis üle pika aja riigi tegusamaid terviseedendajaid, kellest kolm on läänevirulased. 

20. veebruaril Maarjamäe lossis toimuval aktusel annavad tervise- ja tööminister Peep Peterson ning sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler dr Heidi Alasepp üle tunnustuse viimaste aastate tegusamatele terviseedendajatele. Kaks aastat vahele jäänud aktusel saavad tunnustuse 2020., 2021. ja 2022. aasta tublimad terviseedendajad. Lääne-Virumaalt paistsid silma ja saavad tunnustuse Ainar Sepnik, Siiri Kohver ja Margit Lichtfeldt.

Ainar Sepnik on järjepidevalt ja hingega kavandanud spordi- ja tervist edendavaid üritusi ning toonud eri ettevõtmiste kaudu liikuma palju inimesi koos peredega nii Lääne-Viru maakonnast kui ka mujalt. Ta on märkimisväärselt panustanud spordi ja vaba aja veetmise infrastruktuuri arendamisse Viru-Nigula vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles