Triin Vareku aastapäevatervitus: "Tulemus sünnib koostöös"

Triin Varek
, Rakvere linnapea
Copy
Rakvere linnapea Triin Varek.
Rakvere linnapea Triin Varek. Foto: Kalev Lilleorg

Armsad külalised, head Rakvere sõbrad, suur rõõm on tervitada teid Eesti vabariigi saabuva saja viienda aastapäeva puhul täna just siin, vast valminud Rakvere riigigümnaasiumi hoones, mis on Rakvere jaoks üsna tähenduslik, võiks öelda, et sümbolina mitmetähenduslik – üks etapp ajaloos on lõppenud, linnaruumi rikastab uus, kaunis ehitis, aga sellest veelgi tähtsam on sisu – nii nagu usun, on ka meie linna puhul.

Linn üksi ei ole midagi. Rakverest teevad Rakvere meie inimesed – teie, meie sõbrad, koostööpartnerid nii avalikus kui erasektoris, ettevõtjad, linlased, kogukonnad, ühendused. Kõigile teile kuulub tänu linna elu edendamise, edasiviivate otsuste ja võimaluste loomise eest. Aitäh!

Aasta 2022 muutis maailma. Eesti vabariigi saja neljas sünnipäevahommik tõi kohutava teate Ukrainas alanud sõjast ja sõda on meid kõiki puudutanud. Me teame, et ukrainlaste võitlus vabaduse eest on ka võitlus meie vabaduse eest. Sõda kestab ikka veel, aga Ukraina rahvas on juba kogu maailmale tõestanud, et nende vaprus ei väsi. Iga väiksemgi toetus neile on oluline. Kõik, kes on oma abiga panustanud – südamlik tänu teile! Rakvere linn, Virumaa, Eesti on saanud uueks koduks paljudele sõjapõgenikele ja see abi, mis nad on siin saanud, ei ole vähem tähtis kui Ukrainasse saadetud abi. Ka meie ei tohi väsida! Toetus peab jätkuma ning jätkubki. Elame lootuses ja ootuses – võit Ukrainale! Väge täis rahvale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles