Remonditud Rakvere postkontor avas uksed

Merly Raudla
Copy
Rakvere postkontori avamisel lõikasid lindi läbi Omniva juhatuse liige Kristi Unt ja jaekanali kliendikogemuse juht Siim Tammesalu.
Rakvere postkontori avamisel lõikasid lindi läbi Omniva juhatuse liige Kristi Unt ja jaekanali kliendikogemuse juht Siim Tammesalu. Foto: Marianne Loorents

Täna avati pidulikult remondi jooksul uue kuue saanud Rakvere postkontor.

Asukoht on postkontoril ikka sama ja sissegi pääseb nii Kroonikeskusest kui ka tänavalt. Uuenenud postkontoris on klientide jaoks olemas kõik vajalik uue põlvkonna postiteenusteks. Omniva pakub senisest mitmekülgsemat, keskkonnasõbralikumat ja kliendikesksemat teenindust.

Omniva juhatuse liige Kristi Unt kõneles avamisel, et möödunud aastal kohtus logistikaettevõte kohalike omavalitsustega, et pakkuda paremat teenindust. Nüüd on üle Eesti järjest postkontoreid uuendatud, Rakvere oli seitsmes. 20 postkontoril seisab uuenemine sel aastal veel ees. "Posti- ja pakiteenus areneb kiiresti. Vaatamata sellele, et üha rohkem eelistatakse pakiautomaate, on jätkuvalt postiteenuseid, mida soovitakse kasutada just postkontoris kohapeal. Nüüd on Rakveres nii kohalikele kui ka külalistele loodud kaasaegsed tingimused uue põlvkonna postiteenusteks ja ootame kõiki külastama uut kontorit," ütles  Unt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles