Liis-Marii Kaso sai kahekordseks juunioride meistriks suusaorienteerumises

Merly Raudla
Copy
Liis-Marii Kaso on kahekordne juunioride meister suusaorienteerumises.
Liis-Marii Kaso on kahekordne juunioride meister suusaorienteerumises. Foto: Rakvere Orienteerumisklubi

Võrumaal Kiidil toimunud Eesti meistrivõistlustel suusaorienteerumises võitis Rakvere orienteerumisklubi sportlane Liis-Marii Kaso esikoha nii sprindis kui ka lühirajal naisjuunioride arvestuses.

Eesti meistrivõistlustel saavutatu oli Liis-Marii Kasole eriti tähtis, kuna sealsed tulemused kinnitavad tema kuulumist Eesti naissuusaorienteerujate paremikku.

Umbes seitse aastat orienteerumisega tegelenud Kaso ütles, et Eesti meistrivõistlustel sai sõita ägedatel ja väljakutseid pakkuvatel radadel. "Kiidi maastik üllatas mind kindlasti positiivselt. Korraldajad ja rajameistrid olid teinud suurepärast tööd," kiitis neiu. Vastne meister tõdes, et tundis ennast rajal hästi ja füüsilise poole pealt oli kõik paigas. "Sprindis jään tehnilise sooritusega väga rahule, kuid lühirajal tuli sisse paar väiksemat orienteerumisviga," avaldas Kaso, kel on tänavune suusaorienteerumise hooaeg olnud väga tihe. Piiga sai Eestit esindada ka mitmel välisvõistlusel. Möödunud nädalavahetusega sai suusaorienteerumise hooaeg läbi, kuid märtsis plaanib Kaso võistelda veel mõnel murdmaasuusatamise võistlusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles