Neljapäeval läheb soojemaks, nädala lõpus taas külmemaks

Copy
Talvine loodus.
Talvine loodus. Foto: Elmo Riig

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb neljapäeval kuni viis kraadi sooja. Pühapäevasel valimispäeval tuleks aga arvestada miinuskraadidega.

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund, lörtsi, vihma ja on udu. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 3–9, öö hakul puhanguti kuni 12 m/s, hommikul põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –4 kuni +1 kraadi. 

Peipsi järvel puhub loode- ja läänetuul 3–8, öö hakul puhanguti 11 m/s. Kohati sajab lörtsi ja lund. Nähtavus on mõõdukast heani. Külma on 2–4 kraadi. 

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab Ida-Eestis kohati vähest lund. Sisemaal puhub läänekaare tuul 5–10 m/s, rannikul tugevneb loode- ja läänetuul 12, puhanguti kuni 16 m/s. Sooja on 1–5 kraadi. 

Reede öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund ja võib tuisata. Puhub lääne- ja loodetuul 4–9, hommikul puhanguti kuni 12, saartel ja rannikul 7–12, puhanguti 15, hommikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –3 kraadi, läänerannikul tuleb kuni +2 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund ja võib tuisata, õhtul tuleb saartel ka lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Õhtul puhub läänekaare tuul 4–10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi. 

Laupäeva öösel pilvisus tiheneb. Sajab lund, saartel ka lörtsi ja tuiskab. Puhub edela- ja lõunatuul 5–10, Lääne-Eesti saartel pöördub tuul loodesse ja puhub 8–14, puhanguti 20 m/s. Varahommikuks pöördub tuul mandril põhjakaarde ja puhub 5–11 m/s. Külma on 2–5, Kirde-Eestis kuni 9 kraadi, saartel tuleb –2 kuni +1 kraadi. Päeval on peamiselt pilves ilm. Ajuti sajab lund, paiguti tuiskab. Puhub põhja- ja loodetuul 5–10, Lääne-Eesti saartel ja rannikul 8–14, puhanguti kuni 20 m/s, õhtu poole tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –5 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles