Eisma sadamas seab end suvel sisse müstiline naisterand

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Amanda Hermiine Künnapas on "Naisteranna needuse" näitlejatriost noorim. Suvetükis astub ta lavale koos Ülle Lichtfeldti ja Elina Pähklimäega.
Amanda Hermiine Künnapas on "Naisteranna needuse" näitlejatriost noorim. Suvetükis astub ta lavale koos Ülle Lichtfeldti ja Elina Pähklimäega. Foto: Mari Rostfeldt

Jaanus Nuutre juhitud teatris Nuutrum küpseb uus suvelavastus. Psühholoogiline triller "Naisteranna needus" esietendub 30. juunil Eisma sadama paadikuuris. Selles astuvad publiku ette Ülle Lichtfeldt, Elina Pähklimägi ja Amanda Hermiine Künnapas.

Valmiva rannapõneviku kirjutas Vanemuise dramaturg Sven Karja ning see toetub osalt eesti ulme- ja õudusjuttude autori Karen Orlau novellile "Rannahiidsed".

Kolme eri põlvkonda kuuluva eesti naise saatused ristuvad ühes väikeses Eesti rannakülas, mida piirab kohaliku naisterannana tuntud saladuslik Riimilaht. Üks ootamatu surm ja mõned kapist välja pudenenud paberid käivitavad pineva, suurt armastust ja suurt vihkamist, põletavat kättemaksu ja suuremeelset andestust tulvil sündmustejada, mille lahti harutamiseks tuleb minna ajas 70 aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles