Haljalas hinnatakse kortermaja kahjusid ja peetakse plaani

Copy
Tulekahju sai alguse pildil paremal olevast korterist. Korterist väljuvad renditöölised koputasid läbi kõik püstakus olevad uksed, et teatada põlengu algusest. Kahjuks jätsid rentnikud korteriukse lahti ja seepärast pääses tuli ka pööninguluugini.
Tulekahju sai alguse pildil paremal olevast korterist. Korterist väljuvad renditöölised koputasid läbi kõik püstakus olevad uksed, et teatada põlengu algusest. Kahjuks jätsid rentnikud korteriukse lahti ja seepärast pääses tuli ka pööninguluugini. Foto: Erakogu

Haljala Põllu tn 6 kortermaja kolmanda korruse korterid on põlengu ja kustutustööde tagajärjel saanud nii palju kahjustusi, et need tuleb remontimiseks kõigepealt tühjaks lõhkuda ja seejärel kõik uuesti üles ehitada. Kindlustuse kahjukäsitlejad ütlevad kui ühest suust, et enne ei saa korterite remondiga alustada, kui majal on uuesti katus peal.

Haljala Põllu tn 6 kolmandal korrusel tuld võtnud korteri kõrvalkorteris elav Kaido ütles, et elu on peale põlengut häiritud. "Olen üle kümne aasta seal elanud ja sekunditega kodu pole enam. Kas meie peame tõesti ise katuse remondi kinni maksma," rääkis Kaido, kes peatub ajutiselt sugulaste juures Rakveres. Teadaolevalt on enamik Põllu tn 6 korteritest kindlustatud, kuid ühistu kindlustus majal puudub. Kindlustuse kahjukäsitlejad on etteruttavalt juba avaldanud arvamust, et korterite remondi saab ette võtta alles siis, kui majal on uuesti vettpidav katus peal.

Kolmanda korruse ühe korteri põrand lausa õõtsuvat, kui seal peal käia.
Kolmanda korruse ühe korteri põrand lausa õõtsuvat, kui seal peal käia. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles