Millal nad ometi tulevad? Vanem proua ootas poliitikuid pikisilmi

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Kadrinast Rakverre sõitnud proua (paremal) ootas poliitikutega kohtumist pikisilmi ja oli rahul, kui sotsiaaldemokraadid lõpuks oma kampaaniatelgi püsti said.
Kadrinast Rakverre sõitnud proua (paremal) ootas poliitikutega kohtumist pikisilmi ja oli rahul, kui sotsiaaldemokraadid lõpuks oma kampaaniatelgi püsti said. Foto: Ain Liiva

Ütle veel, et poliitikute propagandatelgid ning kingitused valijatele on maha visatud aeg ja raha. Spetsiaalselt Kadrinast Rakverre sõitnud vanem proua ootas täna Vaala keskuse juures pikisilmi riigikogu kandidaate ja rõõmustas silmanähtavalt, kui nägi, et lõpuks ometi hakkavad sotsiaaldemokraadid oma telki püsti panema.

Kella kümneks hommikul oli proua juba Rakvere kesklinna üle vaadanud ja sealt poliitikuid leidmata läinud Vaala keskuse juurde. "Tulin jah spetsiaalselt," kinnitas ta. "Ma olen praegu kahevahel, kas valida keskerakonda või sotse. EKRE-t ei taha, reformierakonda ka mitte. Abikaasa valib mul EKRE, meil käivad kodus sel teemal pikad jutud. Aga ma tõesti praegu veel ei tea, kas valin sotsid või keskerakonna, mul on mõlemas erakonnas tuttavaid."

​Tegelikult polnud siiski ka Rakvere kesklinn poliitikutest tühi. Kella 10 paiku hakkas EKRE oma kampaaniatelki püstitama Turu kaubamaja ette ja samas võis komme jagamas kohata ka rohelistes mütsides keskerakondlasi. Sotsid panid oma kampaaniatelgi püsti Vaala keskuse ette, kus oli samal ajal ka väike laat ja rahvast tavalisest rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles