Üllataja Tarmo Tamm: olen enda jaoks asja läbi mõelnud – lähen riigikogusse

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Vastne riigikogu liige Tarmo Tamm ja Virumaa Teataja peatoimetaja Eva Samolberg-Palmi valimiseelsel debatil. Ajakirjanikud ei osanud igatahes toona aimata, et Tammest saab riigikogu liige.
Vastne riigikogu liige Tarmo Tamm ja Virumaa Teataja peatoimetaja Eva Samolberg-Palmi valimiseelsel debatil. Ajakirjanikud ei osanud igatahes toona aimata, et Tammest saab riigikogu liige. Foto: Marianne Loorents

Erakonna Eesti 200 esinumber Lääne-Virumaal ettevõtja Tarmo Tamm sai äsjastel riigikogu valimistel 875 häält ja pääses kompensatsioonimandaadi abil riigikogusse.

Tamm ei varjanud rõõmu: ta ise pääses riigikogusse ja erakond sai praeguse seisuga 14 mandaati. "Me tegime erakonnaga selle nimel tõsist tööd ka. Eks me ikka salamisi lootsime, aga tulemus on isegi parem, kui arvasime," rääkis ta.

​Tarmo Tamm on ettevõtja, mitme firma omanik ja kuulub paljude juhatusse. Kas tööks riigikogus aega jagub? "Olen selle asja enda jaoks läbi mõelnud. Ma ei oleks kandideerinud, kui poleks valmis riigikogusse minema," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles