Tänasel E-smaspäeval osaleb 280 e-poodi

Merly Raudla
Copy
Kauba valimine veebipoes.
Kauba valimine veebipoes. Foto: Eero Vabamägi

Eesti veebipoodide ühiskampaania toimub sel aastal esimest korda neli korda, tänane E-smaspäev toob 280 e-poe eripakkumised.

E-smaspäev on kasvanud riigi suurimaks ühiskampaaniaks, kus lööb aktiivselt kaasa väga suur hulk osalejaid. "Nii on loogiliseks arenguks, et oleme tihendanud kampaaniapäevi ja laiendanud nii osalejate kui ka tootevalikut, et vastata ostjate ootustele ja soovidele," ütles E-smaspäeva korraldava Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät. Eelmisel E-smaspäeval kasvas e-poodide käive lausa 2,5–3 korda võrreldes tavapäevaga, mis näitab, et tarbijale võimaldatakse tõeliselt isuäratavaid eripakkumisi.

Väät lisas, et kaubanduses on konkurents väga tihe ja tarbija arvestab aina enam peale hinna ka kauba kiire kättetoimetamise, sujuva tagastuse võimaluste ja mugava ostukogemusega. "Siin ongi meie e-poodidel rahvusvaheliste tegijate kõrval oma trumbid ja tugevused, mis puudutab näiteks kiiret komplekteerimist ja tarnet, eestikeelset vahetut ja operatiivset kliendisuhtlust ning kaupa, mida juba samal päeval postitada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles