Vasakpartei liige Jelena Fjodorova ütleb, et neile kuulub tõepakett ja Kaja Kallas viib Banaania kuristikku (14)

Copy
Jelena Fjodorova.
Jelena Fjodorova. Foto: Meelis Meilbaum

Jelena Fjodorova, kes aasta tagasi lubas "Ukraina Reich'i" punkrisse ajada, jätkas mitmemõtteliste sotsiaalmeediapostitustega nii enne kui ka pärast riigikogu valimisi. Lääne-Virumaal Eestimaa Ühendatud Vasakpartei liikmena 416 häält kogunud Fjodorova kirjutab esmaspäevases tänupostituses, et tema partei käes on tõepakett, ja nimetab Eesti riiki Banaaniaks.

Kundas elav meditsiinitöötaja Jelena Fjodorova tõusis meedia huviorbiiti aasta tagasi Vene-Ukraina sõja alguses, kui postitas oma sotsmeediasse skandaalse sisuga sõnumi: "See on kättemaks. Põhjatuul. Kogu Vene Maailm on võidu ootuses, sest teisiti ei saagi. Aitab rüütellikkusest ja õilsusest, nüüd on oluline mitte kellegagi läbi rääkida, vaid ajada Ukraina Reich punkrisse ja välja veeretada."

Tollal Eesti Keskerakonda kuulunud Fjodorova visati kohe pärast seda erakonnast välja. Temaga lõpetasid töösuhte Karell Kiirabi ja Kunda ühisgümnaasium. Üsna kiiresti selgus, et Vene-meelseid postitusi on ta teinud ka varem. Meediaga suheldes on ta jäänud kidakeelseks ega ole proovinud oma sõnumite sisu mingil viisil siluda.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles