Eesti käsipallikoondise valikus on kaks tapakat

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Ilja Kosmirak (palliga) on Eesti koondises kanda kinnitamas.
Ilja Kosmirak (palliga) on Eesti koondises kanda kinnitamas. Foto: Marie-Johanna Kippar

2024. aasta Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri järgmised mängud peab Eesti koondis Iisraeli koondise vastu.

Kõigepealt on käsipallisõpradel võimalus omadele kaasa elada neljapäeval Kalevi spordihallis, kus minnakse vastamisi Iisraeliga. Lisaks võisteldakse sama meeskonnaga kolm päeva hiljem vastaste koduväljakul.

Rõõmus uudis on see, et taas kuuluvad koondisesse kaks Tapa Käsipalliklubi mängijat. Eesti koondise peatreeneri Lars Thomas Sivertssoni seekordsesse valikusse mahtusid ka Ilja Kosmirak ja Kaspar Lees. Mehed on oma kohta koondises kindlustanud, sest ka eelmistes mänguakendes on nad rahvuskoondise kutse pälvinud. Koondisekutse sai ka Tapa meeskonna ründaja Vahur Oolup, keda aga tabas viirushaigus. "Nädalavahetusel sain külge, ootasin küll, et äkki läheb üle, aga ei läinud. Poolkõvaga ei ole  mõtet minna tegema, kahju on küll endal," rääkis mees nukralt. Esmaspäeva hommikul peatreeneriga asja arutades jõuti otsusele, et enda ja teiste tervise huvides on seekord parem meeskonnaga mitte liituda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles