14 Selverist saab lisaks saiapätsile kätte passi

Merly Raudla
Copy
Foto: Kollaaž

Alates eilsest on võimalik passi politsei- ja piirivalveameti (PPA) teeninduspunkti asemel kätte saamiseks tellida varasemale viiele Selverile lisaks üheksasse Tallinna ja selle lähiümbruse Selverisse. Kokku väljastavad passe seega 14 Selverit.

Eilsest lisandus võimalus valida oma passi kättesaamiseks Kolde, Torupilli, Kadaka, Kakumäe, Saku, Peetri, Maardu, Keila ja Viimsi Selver. Passi Selverist kätte saamiseks on vajalik kehtiv dokument. Juhul kui inimesel ei ole kehtivat dokumenti, väljastatakse pass vaid PPA teeninduspunktist.

PPA vanemkomissar Marit Abram ütles, et inimeste huvi oma dokument kodulähedasest poest kätte saada on olnud ootuspäraselt suur. "Tänaseks poolteist kuud on olnud võimalik oma pass kätte saada kokku viiest Selverist Tallinnas ja Pärnus ning seda võimalust on eelistanud paljud passide tellijad. Mõistagi on inimesel mugav oma uuel dokumendil järel käimine ühendada igapäevaste toimingutega selle asemel, et eraldi PPA teeninduspunktis käia, ning seetõttu töötame selle nimel, et juba õige pea laiendada dokumente väljastavate kaupluste ringi veelgi," sõnas Abram.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles