Steinburg kukkus, kuid oli kokkuvõttes kuues

Kevin Volter
Copy
Greete Steinburg lõpetas Hispaanias toimunud võistluse kuuendal kohal.
Greete Steinburg lõpetas Hispaanias toimunud võistluse kuuendal kohal. Foto: Erakogu

Hispaanias lõppenud kõrgetasemelisel maastikuratturite mitmepäevasõidul Andalucia Bike Race by Garmin teenis Rakkest pärit rattur Greete Steinburg (Cannondae Vas Arabay) kokkuvõttes koos paarilise Monica Yuliana Calderon Martineziga kuuenda koha.

"Tänane etapp meeldis mulle väga. Tõusud ei olnud väga pikad, rohkem oli kogu aeg selline üles-alla. Palju oli tehnilisi laskumisi ja single track‘e. Kuigi start oli jälle minu jaoks väga raske, leidsime sõidu teises pooles parema sõidurütmi ja seekord isegi nautisin võistlust," rääkis Steinburg.

"Nägime isegi suhteliselt pikka aega teisi naisi eespool liikumas, kuid kahjuks sõidu teises pooles oli singlitel väga palju mehi ees ning me ei saanud sõita päris oma tempoga. Umbes 10 kilomeetrit enne lõppu oli üks ärevam moment, kui ma laskumisel Monica tagant ühte roobast ei näinud. Sõitsin sinna sisse ja sain külje maha. Õnneks ei juhtunud midagi hullu, vaid mõned kriimud jalal. Kokkuvõttes oli minu jaoks väga raske tuur. Ma ei tundnud ennast hästi, aga ees olevaid võistluseid silmas pidades oli see parim ettevalmistus. Loodetavasti läheb seis paremaks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles