Väärt töökoht Rakveres: Lidl värbab uue poe meeskonda

Lidl Eesti
Copy
Foto: Lidl

Lidl avab peatselt oma uksed ka Rakveres ja kutsub Sind liituma oma meeskonnaga. Kui sa veel kahtled, kas liituda Lidli vahva seltskonnaga, siis siin on viis põhjust, miks on Lidlis hea töötada:

  • Uus töökeskkond ning tõhusad töömeetodid. Lidli kauplused on värskelt ehitatud ning töötajate ruumid uhiuued. Eestisse saabusid poed küll alles äsja, kuid rahvusvahelise ettevõttena on Lidlis välja kujunenud selged ja toimivad protsessid. Tänu sellele on poes töömeetodid tõhusad ning selged kõigile.
  • Korralik palk. Lidlis saab iga täiskohaga töötaja üle 1000-eurost töötasu ning maksame ka igakuist lisatasu. Lisaks tagame iga-aastase palgatõusu, mis on märgitud ka töölepingus!
  • Lidl hoolib sinu tervisest. Alates esimesest tööpäevast pakume sulle täiendavat tervisekindlustust, mis katab näiteks hambaravi, eriarstide vastuvõtu ja prillide ostu. Lisaks on kõikidele töötajatele ette nähtud ka korralik sporditoetus Stebby keskkonnas.
  • Lidlis on kogenud ning mõistvad juhid. Kõik Lidli poejuhatajad ja piirkonnajuhid on läbinud põhjaliku väljaõppe, mille käigus on nad poetööd läbi ja lõhki tundma õppinud. Seeläbi saavad nad oma meeskonnale maksimaalselt toeks olla.
  • Töö Lidli kaupluses on väga mitmekülgne. Lidli poes täidavad kõik meeskonna liikmed ülesandeid vaheldumisi. Nii on töö huvitavam, sa õpid palju rohkem ja saad ka soovi korral karjääriredelil kiiresti edasi liikuda. Vahetuse pikkus on Lidlis 8 tundi – nii jääb sul piisavalt aega pere, hobide või õpingute jaoks.

Lidl avas Eestis uksed juba aasta tagasi – meie meeskonnas on tänaseks üle 700 töötaja. Tule liitu sinagi Lidli tiimiga ja teeme koos ajalugu uues Rakvere kaupluses! Loe lähemalt tööst Lidlis meie karjäärilehel karjaar.lidl.ee ja kandideeri meie tiimi juba täna!

Liitu meiega ning ole osa Lidli eduloost Rakveres!

Advertisement
Copy
Tagasi üles