Rakveret külastas delegatsioon Jaapanist

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Rakvere linnavalitsus võõrustas jaapanlasi Sakai linnast.
Rakvere linnavalitsus võõrustas jaapanlasi Sakai linnast. Foto: Kristel Mänd

Eelmisel neljapäeval külastas Rakveret Jaapani Sakai linna delegatsioon, kuhu kuulusid nii linnajuhid kui ka Jaapanis autonoomseid sõidukeid haldava ettevõtte Boldly esindajad. Külalistega kohtumisel osales ka jaapani kultuuri hästi tundev poliitik ja endine sumomaadleja Kaido Höövelson ehk Baruto.

Kaugeid külalisi võõrustasid Eestis siinse ettevõtte Auve Tech juhid, kellelt oli tulnud ka ettepanek külastada Rakveret. Rakvere linnajuhid tutvustasid külalistele kohalikke vaatamisväärsusi, vahetati kogemusi e-omavalitsuse ja linnaarenduse teemadel.

Rakvere linnapea Triin Varek ja linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami tutvustasid külalistele linnavalitsuse hoonet ning andsid ülevaate linna arengusuundadest ja viimaste aastate mahukamatest investeeringutest. Delegatsioonile pakkusid suurt huvi meie e-lahendused ja -teenused ning linnavalitsuse hoone nutikad lahendused. Lisaks näidati külalistele Rakvere vaatamisväärsusi ja viimaste aastate suurimaid projekte, sealhulgas Pikka tänavat ja Vallimäe vabaõhukeskust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles