Vallavanemate seas tegi valimistel parima tulemuse Indrek Kesküla

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Väike-Maarja inimesed ei häbenenud valimispäeval jaoskonna ukse taga öelda, kelle poolt nad olid. Näiteks Marika, kes fotol parajasti sedelit kasti laseb, ütles hetk hiljem Virumaa Teatajale, et tema andis hääle Indrek Keskülale.
Väike-Maarja inimesed ei häbenenud valimispäeval jaoskonna ukse taga öelda, kelle poolt nad olid. Näiteks Marika, kes fotol parajasti sedelit kasti laseb, ütles hetk hiljem Virumaa Teatajale, et tema andis hääle Indrek Keskülale. Foto: Ain Liiva

Riigikogu valimistel tegid Lääne-Virumaal puhta töö reformierakond ja erakonna siinne esinumber Hanno Pevkur, kes kogusid kõige rohkem hääli kõigis omavalitsustes. Pea sama kindlalt olid teised EKRE ja Anti Poolamets. Kõige populaarsem vallavanem oli aga Indrek Kesküla (reformierakond), kes oma koduvallas jäi alla vaid Pevkurile.

Indrek Kesküla sai Väike-Maarja vallas valimas käinutelt 335 häält, mis on üle 12 protsendi vallas antud häältest. Seejuures toimus Väike-Maarjas nii-öelda gigantide heitlus, sest see piirkond on kodukandiks ka Siret Kotkale, lisaks kandideeris kohaliku vallavolikogu esimees Hans Kruusamägi ja nende varjust hüppas ilmselt tänu silma jäänud kampaaniale välja ekrelane Andero Põllu.

“Üks asi on võistlus häälte pärast, teine, mis nüüd edasi saab,” kõneles Indrek Kesküla. “Tulemus on hea, aga hinnang erakonnale antakse nelja aasta pärast – kas suudame ootusi täita?”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles