Põhjamaade politseinikud peavad Rakveres võrkpallilahingu

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Fotol vasakult Rakvere politseijaoskonna uurija Aulis Vahula, PPA Ida prefektuuri spordiinstruktor Taavi Toomel, Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap, Rakvere spordikeskuse direktor Ave Sats, Norra Politsei Spordiliidu peasekretär Per Olaf Nordli ja president Ellen Mari Burheim, Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami ja Eesti Politsei Spordiliidu aseesimees, sisekaitseakadeemia spordijuht Epp Jalakas.
Fotol vasakult Rakvere politseijaoskonna uurija Aulis Vahula, PPA Ida prefektuuri spordiinstruktor Taavi Toomel, Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap, Rakvere spordikeskuse direktor Ave Sats, Norra Politsei Spordiliidu peasekretär Per Olaf Nordli ja president Ellen Mari Burheim, Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami ja Eesti Politsei Spordiliidu aseesimees, sisekaitseakadeemia spordijuht Epp Jalakas. Foto: Kristel Mänd

Rakveres plaanitakse korraldada Põhjamaade politsei võrkpalli meistrivõistlused. 

Rakvere linnavalitsust ja spordikeskust külastasid Norra Politsei Spordiliidu president Ellen Mari Burheim ja peasekretär Per Olaf Nordli koos Eesti politsei- ja piirivalveameti Ida prefektuuri spordiinstruktori Taavi Toomeli ja Rakvere politseijaoskonna uurija Aulis Vahulaga. Külalisi saatnud Eesti Politsei Spordiliidu aseesimehe, sisekaitseakadeemia spordijuhi Epp Jalaka sõnul plaanitakse oktoobri alguses korraldada Rakveres Põhjamaade politsei võrkpalli meistrivõistlused.

Linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami tutvustas külalistele Rakvere sporditaristut ja arutati korraldusega seonduvat, spordikeskuses vaadati üle siinsed võimalused.

Epp Jalakas rääkis, et Norra esindajad on varem käinud Eestis võrkpalli rahvusvahelistel võistlustel kohtunikuks ning Norra koondistega politseivõistlustel, Rakveres oldi aga esimest korda. Meeldivaks peeti siin eelkõige seda, et kõik on käe-jala juures – majutuskohast saab võistluspaika kõndida ja ei pea tegelema bussigraafikutega. Samuti loodetakse, et väliskülalised leiavad vabal ajal linnas huvitavaid tegevusi. "Siinse politsei spordiliidu poolelt loodame muidugi, et koostöö sujub ja tulevad hea tasemega võistlused, milles ka Eesti politseivõistkonnad enda võimeid proovile panna saavad," rääkis kohaliku projektijuhina tegutsev Jalakas.

Rakvere spordikeskuse direktor Ave Sats ütles, et tal on väga hea meel, et koostööpartnerit otsinud Norra kui korraldajariik otsustas võistlused korraldada just Rakveres. "Tutvustades külalistele Rakvere spordihalli ja meie võimalusi, saime meeldivat tagasisidet, et meie spordikeskus ja olmetingimused on kohati isegi paremad kui Norras. See on hea näide sellest, kuidas Rakveret kui Euroopa spordilinna on märgatud," sõnas Sats.

Politseinikest võrkpallurid kogunevad Rakveres aga juba 5. aprillil, kui peetakse PPA võrkpalli meistrivõistlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles