Keity Meier sattus Hispaanias varaste küüsi

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Tapalt pärit traielisportlane Keity Meier valiti mullu aasta naismotosportlaseks.
Tapalt pärit traielisportlane Keity Meier valiti mullu aasta naismotosportlaseks. Foto: Muumi Photos

Hispaanias treeniv traielisõitja Keity Meier sai paari päeva eest halva üllatuse osaliseks, kui kaks pikanäpumeest temalt tööriistakoti sisse vehkisid.

Hispaanias Kataloonias treeningutel viibiv Keity Meier lõpetas paari päeva eest treeningu ja võttis suuna koju. Ühtäkki ilmus tema roolitud bussi kõrvale valge Mercedes ja juhi kõrval istunu osutas aktiivselt bussi tagaosa peale. Meierile meenus seik Püreneedest, kus tema bussil tagumised rattad sõidu ajal peaaegu küljest pudenesid. Nimelt pani ta mägiteedelt alla sõitmise järel tähele, et sõiduk "ujub" teel. Kontrollimisel ilmnes, et rattapoldid olid vaid paari keerme jagu kinni. Meier otsustas nüüd bussile igaks juhuks pilgu peale visata.

Peatumise järel ilmus Mercedeses kaasreisijana sõitnud mees Meieri juurde ja hakkas hispaania keeles aktiivselt seletama, mis bussil viga on. Sama äkitsi, kui mees ilmus, ta ka kadus. Meier vaatas oma asjad igaks juhuks üle ning avastas, et kadunud oli trennikott koos kõigi tööriistadega. "Selleks hetkeks oli pettumus ühiskonnas päris suur," nentis Meier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles