Sohvaklubis tehakse reedel improteatrit

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Impronäitlejad vasakult: Maarika Mesipuu-Veebel, Tarvo Krall, Rauno Kaibiainen ja Erki Aule.
 
Impronäitlejad vasakult: Maarika Mesipuu-Veebel, Tarvo Krall, Rauno Kaibiainen ja Erki Aule.  Foto: Jana Solom

Reedel saab Rakveres Buena Vista sohvaklubis nautida etendust "Kujutluse võim ehk Koomiliste sketšide õhtu". Ootamatute pööretega improsõud esitavad kohalikud improhundid Maarika Mesipuu-Veebel ja Rauno Kaibiainen ning nende trupikaaslased Tarvo Krall ja Erki Aule.

Improteatri IMPEERIUM liikmed olid avaliku improetendusega Rakvere laval viimati kümme aastat tagasi, ütles Maarika Mesipuu-Veebel. "Minul kui Rakvere linna kodanikul on viimane aeg selline kahetsusväärne olukord lõpetada."

Kui nimetada reedel üles astuvaid näitlejaid fantastiliseks nelikuks, siis nende supervõimed oleks Mesipuu-Veebeli sõnul järgmised: "Rauno on Megamuunduja, kel on võime hüpata rollist rolli sekundiga. Eriti vingelt teeb ta seda siis, kui sealjuures rääkida ei tohi. Erki on liigi Humoorikus Originaalis ainulaadne esindaja. Kui tema suu avab, on publikul võimatu tõsiseks jääda. Tarvo on Stiiližonglöör, kes orienteerub suurepäraselt kõigis improteatrivormides. Mina ise olen Vokaalkameeleon, mul pole probleemi improviseerida koloratuursoprani aariat või kehastada rämehäälset rokipeeru."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles