Nädala lõpp toob nii öösel kui ka päeval vaid plusskraadid

Copy
Pärast külmalainet saabusid plusskraadid.
Pärast külmalainet saabusid plusskraadid. Foto: Marko Saarm

Nädalalõpul on nii öösel kui ka päeval oodata vaid plusskraade, enne seda tuleb aga vähemalt öösiti kannatada korralikke külmakraade.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Kohati on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Külma on 6–12, kohati kuni 15 kraadi, saartel ja paiguti rannikul 2–8 kraadi. Ennelõunal on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Hommikul on paiguti udu. Pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus tiheneb, ent ilm püsib olulise sajuta. Tuul pöördub kagusse ja tugevneb järk-järgult 3–9, õhtul saartel puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +3 kraadi. 

Laupäeva öösel on pilves ilm. Pärast keskööd sajab kohati vähest lund, lörtsi ja vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–11, saartel ja rannikul puhanguti 15–17 m/s. Öö hakul on õhutemperatuur vahemikus –3 kuni +3 kraadi, hommikuks see tõuseb. Päeval on enamasti pilves ilm. Kohati sajab vihma, lörtsi ja lund, õhtul on sadu laialdasem. Puhub kagu- ja lõunatuul 6–12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s, õhtul pöördub tuul saartel edelasse ja nõrgeneb veidi. Sooja on 2–5 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles