Haljalas põlenud maja korteriühistu ei saanud õigel ajal kätt pulsile

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
26. veebruaril süttis Haljalas üks Põllu tn 6 kortermaja kolmanda korruse korteritest. Lõpuks võttis tuld ka katusealune.
26. veebruaril süttis Haljalas üks Põllu tn 6 kortermaja kolmanda korruse korteritest. Lõpuks võttis tuld ka katusealune. Foto: Ain Liiva

Korteriühistu reeglite saririkkuja saab kohtus pihtide vahele võtta ja temalt korteri sundvõõrandada. Eestis on sellist laadi kohtupraktika harv, aga täiesti olemas. Haljala Põllu tn 6 korteriühistu juhatuse liige Toomas Sääsk polnud sellest võimalusest aga teadlik.

Haljala Põllu tn 6 korteriühistu juhatuse liige Toomas Sääsk ütles, et Topestate OÜ-le kuuluva korteri üürnikele on korduvalt politsei kutsutud. "Kui ühtedel kulgeb elu nagu ühiselamus ja teised elavad pereelu, siis need elud kulgevad erinevalt," kommenteeris Sääsk, kelle sõnul olid üürnikud samas ennast viimase poole aasta jooksul paremini ülal pidanud kui tavaliselt.

Topestate OÜ juhatuse liige Filipp Varnava ütles, et ei ole saanud politseilt ühtegi kaebust Põllu tänava korteri ja teiste ettevõttele kuuluvate korterite üürnike kohta ja seepärast ei oska etteheidet kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles