Eesti Võrkpalli Liidu uueks peasekretäriks saab endine Haljala vallavanem

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Ivar Lilleberg on sportlik inimene, kes muu hulgas osales sõumaigulisel kümnevõistlusel Rakvere staadionil.
Ivar Lilleberg on sportlik inimene, kes muu hulgas osales sõumaigulisel kümnevõistlusel Rakvere staadionil. Foto: Ain Liiva

Eesti Võrkpalli Liidu juhatus valis alaliidu uueks peasekretäriks Ivar Lillebergi, kirjutab volley.ee. Rakverest pärit 35-aastane Lilleberg on varemalt tegev olnud avalikus sektoris, töötades muu hulgas Haljala vallavanemana. Praegu juhib ta Viru-Nigula valla majandus- ja arendusosakonda.

Lilleberg asub ametisse 17. aprillil, vahetades välja senise peasekretäri Helen Veermäe.

"Loodan, et võrkpalliseltskond võtab mu positiivselt vastu," vahendas alaliidu koduleht Lillebergi sõnu. "Annan endast selles ametis kõik, et Eesti võrkpall elaks ka tulevikus sama hästi või isegi veel paremini kui praegu. Viimased kümme aastat on võrkpall olnud mulle kõige südamelähedasem spordiala ja olen seda pikalt harrastanud. Suurim märksõna võiks uues ametis ala edendades olla stabiilsus ja professionaalsus igas mõttes. Väikesest kohast tulles on mulle kindlasti oluline ala regionaalne areng," rääkis alaliidu peatne juht. "Juhina olen eelkõige meeskonnamängija, kes kuulab oma meeskonnaliikmed ära ja usaldab neid ise otsuseid langetama ja ellu viima," lisas Lilleberg. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles