Palmse Metall värvib vähihaigete märkamiseks ja abistamiseks osa oma haagiseid roosaks

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Roosa juhib tähelepanu vähihaigusele ja iga sellist värvi haagise müügilt annetab selle tootja vähiravifondile 500 eurot.
Roosa juhib tähelepanu vähihaigusele ja iga sellist värvi haagise müügilt annetab selle tootja vähiravifondile 500 eurot. Foto: Palmse Metall

Põllumajandushaagiste tootja Palmse Metall OÜ tutvustab Tartus maamessil oma Palmse Traileri kaubamärki kandvat haagist, mis on värvitud roosaks. Ettevõtte müügijuht Tiit Palm ütles, et silma jääva värviga juhitakse tähelepanu vähihaigetele ja iga müüdud roosa käru pealt annetatakse 500 eurot vähiravifondile Kingitud Elu.

Tiit Palm rääkis, et kampaania on kogu kollektiivi ühine idee. "Me oleme oma kollektiivis õnnistatud, et meie töötajad pole otseselt selle raske haigusega kokku puutunud, aga tahtsime lihtsalt panustada," lausus ta. "Julge värvivalik pärineb aga meie naisperelt. Me ei ole esimesed, kes sel moel probleemile ja vähiravifondile tähelepanu tõmbab – on nähtud ka roosade lintidega metsatöömasinaid ja Pärnumaal peaks ringi sõitma üks roosat värvi Valtra traktor."

​Tiit Palm lisas, et haagised värvitakse roosaks siiski alles pärast seda, kui klient sellega nõus on. "Põhimõtteliselt saab tellida ükskõik millise haagise meie umbes 100-liikmelisest tooteportfellist," täpsustas ta. "Üks nii-öelda ideehaagis on aga valmis ja läheme seda tutvustama maamessile, kus haagis osaleb ka traktorite paraadil. Loodame, et põllumehed tulevad meie ideega kaasa ja on nõus roosat värvi haagiseid ostma."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles