Cydefect filmis uuele singlile muusikavideo seitsme meetri sügavusel

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Cydefect oma uues muusikavideos loole "Moment of Peace".
Cydefect oma uues muusikavideos loole "Moment of Peace". Foto: Siiri Kumari

Rakvere metal-bänd Cydefect on tagasi oma tuntud headuses ja raskuses ning ilmutas neljapäeval uhiuue videosingli "Moment of Peace". YouTube'is jälgitava video autoriteks on Tarvo Tammeoks ja Priit Lahi.

Bänd kuulutab sotsiaalmeedias, et tegemist on nende esimese muusikavideoga, mis filmitud seitsme meetri sügavusel maa all. Nõnda spetsiifilist määratlust kommenteerides jäävad nad aga napisõnaliseks. "Asukoht on paraku salastatud ja selle kohta me ei tohi rohkem infot jagada, kui et tegu on ühe betoonehitisega kuskil Eestis," sõnas bändi solist Kadri Mark. "See oli päris põnev kogemus ja saime kinnitust, et video filmimine on korralik väljakutse. Higi, väsimus ja tulitavad jalad käivad asja juurde," rääkis laulja. "Pulli sai muidugi ka, meil oli super muhe ja mõnus tiim."

Inglisekeelsed laulusõnad kirjutas Mark ise, inspiratsiooni ammutas ta ikka ümbritsevast elust kogu selle ilus ja valus. "Mis seal salata, "Moment of Peace" kannab endas valu ja õudu Ukrainas toimuva üle. Juba enam kui aasta jagu sügavat valu ja kurbust hingetõmbepausita. Eks neid valukoldeid on peale Ukraina muidugi maailmas kahjuks veel," sõnas Mark.

Cydefect lubas esitada värske pala ka äsja välja kuulutatud muusikakonkursile "Virumaa suvesaund 2023". "Suvise kerguse kõrvale kulub ikka üks väike kargem ja käredam sõõm ka ära. Vaheldust peab olema," kommenteeris Mark.

Cydefect osales Suvesaundil ka 2021. aastal. Pala "Muutused" jäi üldarvestuses toona küll kümnendaks, aga pälvis rahva lemmiku tiitli ja Kära Kantsi eriauhinna kõige rokkivamale loole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles