Ripsmetehnikud tegid Rakveres võidu peale täppistööd

Copy

Reedel ja laupäeval Rakveres peetud ripsmetehnikute Eesti meistrivõistlustel said iluteenuse pakkujad näidata oma meistriklassi ripsmepikenduste paigaldamises.

Kahe päeva jooksul said Aqva konverentsikeskuses uhked ripsmed pea kakssada kohalikku ripsmemodelli. Kõige tähtsamas voorus, 5-6D volüümripsmete paigalduse ajal, tuli modellidel kõigepealt kolm ja pool tundi pikutada. Täpselt nii palju oli võistlevatel tehnikutel aega megavolüümripsmeid paigaldada. Edasi tuli pikali heita veel üheksa kohtuniku laua ääres, kus iga spetsialist hindas ripsmete puhul kindlaid aspekte.

Megavolüümripsmete kleepimise ajal mängis konverentsisaalis rahulik ilusalongimuusika, põrandal aurasid õhuniisutid ning võistlejad nohistasid vaikselt ripsmelehvikuid kleepida. 5-6D kategoorias kleebiti iga ripsmekarva külge viiest kuni kuuest kunstripsmekarvast koosnenud väikesed lehvikud. Varasematel meistrivõistlustelgi auhinnakarikaid võitnud Pärnu ripsmetehnik Age Kubilius rääkis, et tavaliselt on iga naise ülemisel silmalaul 150–300 ripsmekarva. Tähendab, et kleepimist oli omajagu. Tema sai võistlustöö juba veidi enne aja lõppemist valmis. Modell lausus, et kolm ja pool tundi laual pikutamist siiski lamatistega ei lõppenud. Kui võistlustel oleks kasutatud samasuguseid mugavaid laudu nagu salongis, oleks ta isegi kauem jaksanud vaikselt, silmad kinni, pikutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles