Võsu suletava komando päästjatele tehti tööpakkumine

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu päästekomando.
Võsu päästekomando. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eelmise nädala reedel külastas päästeameti Ida päästekeskuse direktor Ailar Holzmann mais suletavat Võsu komandot ja teavitas sealseid päästjaid uutest töövõimalustest.



Võsu komando kümnest mehest saab üks tööd Tapa, kaks Loksa ja 7 Kunda komandos.

Holzmanni sõnul on ametlik kirjalik pakkumine koostamisel. Töökohtade valikul lähtuti ka inimese elukohast. Näiteks Tapale pakuti töökohta päästjale, kes elab Loobu kandis ja tema elukohast on Tapale sama palju maad kui Võsule.

Kunda komandopealikuga on kokku lepitud, et Võsult käima hakkavad mehed pannakse vahetustesse paarikaupa. Isikliku sõiduvahendi kasutamise korral saavad nad tööl käimise kulusid jagada.

Holzmanni sõnul on muutunud traditsiooniks, et päästekeskuse juhtkond külastab aasta alguses, veebruaris-märtsis, päästekomandosid ja räägib sealsete töötajatega. Eile olid päästekeskuse juhid Kunda komandos.

Võsu komandot juhtiv Andrus Aasmäe ei osanud öelda, mitu meest uue tööpakkumise vastu võtab. “Kes võtab vastu, kes ei võta – see on meeste oma otsustada,” sõnas ta.

Võsu päästekomando lõpetab tegevuse alates 16. maist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles