Elektriliste driftikartide sisehalli avamist tuleb veel oodata

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Rajatavas elektridriftikartide sisehallis sai juba mullu oktoobri lõpus teha näidissõitu. Toona valmistuti paigaldama autorehve, mille vahel rada kulgema hakkab.
Rajatavas elektridriftikartide sisehallis sai juba mullu oktoobri lõpus teha näidissõitu. Toona valmistuti paigaldama autorehve, mille vahel rada kulgema hakkab. Foto: Ain Liiva

Mullu oktoobris kirjutas Virumaa Teataja, et Rakveres avatakse peatselt elektriliste driftikartide sisehall. Uudis ajas elevile nii mõnegi kardihuvilise, kellel tänaseks on tekkinud õigustatud küsimus – mis sellest ettevõtmisest saanud on?

Mittetulundusühingu Aurum21 Development eestvedamisel said juba aasta lõpuks tehtud vajalikud ettevalmistused, et elektridriftikardid saaksid vurisema hakata. Paraku on Rakvere Jaama puiesteel asuvasse kaarhalli rajatud 360-ruutmeetrine siserada seni avamata, sest linnalt pole saadud hoonele kasutusluba. Õigupoolest pole tänase seisuga luba linnalt veel ka taotletud, kuna hallis on täitmata mõned olulised ehitusseadustikus sätestatud nõuded. Põhiliselt puudutavad need tuleohutust.

Kõnealune kaarhall on registreeritud laoruumina. Hoone omaniku, osaühingu Auto One esindaja Peeter Toomsoo sõnul võib kõikide nõuete täitmine võtta aega veel vähemalt kolm kuud. Paraku ei olnud sisehalli rajajad eelmise aasta lõpul oma plaane hoone omanikele täpselt selgitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles