Muuga maanaised seisavad oma spordihoone eest

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Muuga spordihoonesse mahuvad lisaks suurele saalile raamatukogu, Omniva kandekeskus ja mitme MTÜ ruumid.
Muuga spordihoonesse mahuvad lisaks suurele saalile raamatukogu, Omniva kandekeskus ja mitme MTÜ ruumid. Foto: Ain Liiva

Muuga kandi rahvas kardab, et vald paneb müüki sealse spordihoone. Vinni vallavanem Rauno Võrno ütleb esimese hooga, et see on kuulujutt, kuid hetk hiljem möönab, et võimalikust võõrandamisest on vallamajas ja mujal ikka räägitud küll.

Muuga maanaiste seltsi Eha esinaine Ilma Lausvee pani kokku ja saatis Vinni vallavolikogule pika põhjaliku pöördumise, kus selgitas, mida kõike spordihoones ja sellega ühe katuse all olevas raamatukogus, sisuliselt külakeskuses, tehakse. “Muuga spordihoone müük on kuritegu, mis tuleb ära hoida,” kõlab pöördumise viimane lause.

Rauno Võrno vastas müügiplaani kommenteerides esimese hooga, et “täna on see kuulujutt”. Seejärel vihjas ta asjaolule, et mitmeotstarbelist spordihoonet kasutatakse vähe ja müügiteema on jutuks olnud. “Omavalitsuste rahakotid on tühjad, kulud tuleb üle vaadata,” nentis ta. “Kui teenust ei tarbita, siis järelikult pole sellele ka vajadust. Pinnapealseid jutte ja arutelusid Muuga spordihoone tuleviku üle on olnud. Erinevalt teistest valdadest pole aga Vinni veel midagi maha müünud. Täna on selle teema ümber kamaluga emotsiooni, pole võimalik olnud rahulikult asja arutada,” rääkis vallajuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles