Kadrina koolis asuvad tööle kolm uut õppejuhti

Merly Raudla
Copy
Uuest õppeaastast asuvad Kadrina keskkooli osalise koormusega õppejuhi ametikohustusi täitma Evelin Tiiter (vasakult), Mailen Remmelg ja Reesi Sirvi.
Uuest õppeaastast asuvad Kadrina keskkooli osalise koormusega õppejuhi ametikohustusi täitma Evelin Tiiter (vasakult), Mailen Remmelg ja Reesi Sirvi. Foto: Katrin Kivi

Kadrina keskkoolis alustavad uuest õppeaastast tööd kolm osalise koormusega õppejuhti: praegugi koolis õpetajatena töötavad Mailen Remmelg, Reesi Sirvi ja Evelin Tiiter.

Konkursil osales viis kandidaati, kes koolijuht Krõõt Nõmmela-Mehide sõnul on äärmiselt tugevad spetsialistid ja valiku tegemine oli keeruline.

Koolijuht ütles, et konkursikomisjon lähtus sellest, et kõigi kolme õppejuhi kogemuste pagas ja isikuomadused täiendaksid üksteist. "See polnud küll taotluslik, aga on väga tore, et meil asuvad tööle kolme erineva põlvkonna õpetajad: Mailen Remmelg, olles kõige noorem, asub tööle kõige noorematega, Reesi Sirvi 5.–9. klassidega ja Evelin Tiiter gümnaasiumiga," rääkis ta ja lisas, et õpetajatest valis ta komisjoni inimesed, kes väärtustavad nüüdisaegset õpikäsitlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles