Kersti Suun-Deket pärjati aasta sotsiaaltöötajaks

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Aasta sotsiaaltöötajaks valitud Rakvere sotsiaalosakonna juhataja Kersti Suun-Deket pälvis tänavu ka Eestimaa uhkuse tiitli.
Aasta sotsiaaltöötajaks valitud Rakvere sotsiaalosakonna juhataja Kersti Suun-Deket pälvis tänavu ka Eestimaa uhkuse tiitli. Foto: Vladislav Musakko

Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsioon tunnustas eile aasta parimaid sotsiaalvaldkonna töötajaid ja valdkonda panustajaid. Üheks aasta sotsiaaltöötajaks tunnistati Rakvere linna sotsiaalosakonna juht Kersti Suun-Deket.

Aasta sotsiaaltöötaja tiitli pälvisid Lea Kõre Lääne-Tallinna keskhaiglast, Karmen Heinmaa Kiili vallavalitsusest ja Kersti Suun-Deket.

"Sotsiaaltööga tegelevad võimekad, empaatilised ja suure missioonitundega inimesed, kes väärivad tunnustust nii valdkonnas endas kui ühiskonnas laiemalt. Mul on hea meel, et tänu ESTA ja sotsiaalministeeriumi koostööle saame seda pidulikult avaldada," sõnas sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo. "Niisamuti saame vaid koos ja ühise pühendumisega töötada selle nimel, et sotsiaaltöö juurde leiaks tee senisest veel enam teotahtelisi inimesi ja et nad oma potentsiaali ka väärikalt rakendada saaksid," lisas minister.

Konkursile esitati 227 kandidaati. Laureaadid valiti 13 kategoorias. Parimate sotsiaalala töötajate ja valdkonda panustajate valimisel osalesid sotsiaalministeeriumi, Eesti Tegevusjuhendajate Liidu, Erihoolekandeteenuste Pakkujate Liidu, Eesti Õdede Liidu Hooldustöötajate Seltsingu, Eesti Asenduskodu Töötajate Liidu ja MTÜ Lastekaitse Liit esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles